Sidste nyt

Luthers Nøgle 2015

Lørdag den 21. marts 2015 var alle konfirmanderne i Fredericia Provsti med til at spille Luthers Nøgle, som blev spillet i og omkring Taulov Kirke.

Luthers Nøgle er et historisk rollespil, der skal give konfirmanderne indsigt i tiden omkring reformationen i Danmark.

Konfirmanderne sendes tilbage i tiden i jagten på Luthers Nøgle forklædt som pilgrimme.
Hver opgave kræver deres snilde og samarbejde, ligesom de ofte må reflektere over de kristne værdier. Alle roller i spillet beklædes af frivillige statister eller konfirmandernes præster.

Klik her for at se 1. del af billederne fra spillet.

Klik her for at se 2. del af billederne fra spillet.