Sidste nyt

Mortensaften i præstegården

Søndag den 10. november kl. 17.30 2019 var der fuldt hus til spisning af andesteg
i præstegården. Aftenen sluttede kl. 19.00 i Egeskov Kirke med en kort gudstjeneste
efterfulgt af musikindslag v/ organist Svitlana Leonchuk.
Klik her for at se billeder.

Udflugt for frivillige og kirkevagter

Tirsdag den 3. september 2019 var der udflugt for frivillige og kirkevagter ved Egeskov Kirke.

Turen gik til Hør-vævsmuseet og Skodamuseet på Krengerup ved Glamsbjerg, hvor guiden
fortalte historien om hvordan, de mange væve var blevet samlet ind til museet, ved rundvisningen fik vi
fortalt om forarbejdningen af hør og arbejdet ved vævene. Nogen så i stedet på biler i Skodamuseet.
Derefter gik vi over til slottet, hvor grevinde Elisabeth Rantzau viste rundt og fortalte om stedet.
Efter frokost på Vissenbjerg Storkro kørte vi til Humlemagasinet ved Harndrup, hvor vi kunne gå rundt
og nyde den flotte have, inden kaffe og lagkage ventede i de smukke  gamle stuer.
Klik her for at se billeder fra turen.