Altertavlen

Altertavlen - fra barokkens tid:dbefont Altertavlen, der er skåret i egetræ, er fra 1670'erne, men først malet i 1703, fordi der i første omgang ikke var penge nok til at male den.
Til højre ser vi Moses med de ti bud.
Til venstre Kristus med jordkloden og scepteret i den ene hånd og den anden løftet til velsignelse.
Alterbilledet (et maleri malet på træ fra 1703) forestiller Jesu sidste måltid med disciplene, aftenen før han gik ind til lidelse og død. Yndlingsdisciplen, Johannes læner sit hoved op ad Jesu skulder. I forgrunden ses Judas, der er på vej væk for at forråde Mesteren.
AlterbordØverst på alterpartiet ses på hver sin side af krucifikset Jesu mor, Maria og yndlingsdisciplen, Johannes.

Jesus med jordklode

moses

Moses med de to tavler -·med de ti bud.