Børn 0-8 år

Vi vil gerne invitere alle børn 0 - 8 år til børnegudstjeneste i Egeskov Kirke sammen med forældre. Børnegudstjenesterne er på hverdage.
Vi begynder med spisning i præstegården kl. 17.00. Gudstjenesten begynder kl. 18.00 og slutter ca. 18.30.
Tilmelding til spisning sker til Sognehjælper Lone Hänel tlf. 4014 8004 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Aftensmaden koster 25 kr. for voksne - børn er gratis.
Datoer for kommende "Børnegudstjenester" er:

Oplyses her inden næste børnegudstjeneste.

Babysalmesang E 019 Kopi
Babysalmesang

Er sang, musik, bevægelse og rytmik for babyer, med udgangspunkt i såvel nye som gamle salmer. Vi synger og vugger til salmerne, og vi leger til rim og remser, så også babyer oplever med alle deres sanser. Der kræves ingen særlig forudsætning for at være med. Man skal ikke kunne synge, det vigtigste er at få en god oplevelse sammen med sit barn. Sang og musik stimulerer dit barns kreative udvikling. Og ellers tager vi det hele, som det kommer, og allermest glæder vi os til at se dig og dit barn. Det ideelle antal børn pr. hold er ca. 12, så ring på tlf.: 40 14 80 04 eller send en E-mail til sognehjælper Lone Hänel og hør nærmere.

Se babysalmesangsvideo fra Tørring kirke på Youtube.

Vi starter et nyt efterårshold torsdag den 9. november 2017 og slutter kort før jul.

Klik her for at se indbydelse.

Alle der har prøvet at blive forældre, ved at man får rigtig meget at se til - også om natten!
Babysalmesang er et afbræk i hverdagstravlheden, her kan man koncentrere sig om sit barn
og hygge sig sammen med andre glade og trætte forældre.

Vi synger, danser og vugger til salmer og sange.

Er det noget for dig og din baby (fra 2 - 10 mdr.)

Det foregår i Egeskov Kirke om torsdagen fra kl. 10.30 - ca. 11.30.

Her er tidligere billeder fra babysalmesang:
IMG 0981 Kopi

IMG 0983 Kopi